dissabte, 11 d’agost del 2007

Tancat per vacances

Ha arribat el dia. Marxem cap a Sofia (rodolí!!). Finalment, propera parada: Bulgària. Ja estem fent les bosses i preparant les coses que ens faran falta per 15 dies de conèixer nous olors, colors i sabors. Mmmmmm... quines ganes!

I mentrestant deixaré una mostra que donarà per fet que hem apurat fins l'últim dia en anar a escalar, a Cabrera, sector Banyadores el dijous i el divendres, amb la Cati (del curs de dones i esports) i l'Anna (del sedeg), ja que per aquesta aventura a Bulgària, no ens emportem el material... Oooohhhh...! quina pena! Però tot plegat està pensat en un altre sentit, farem senderisme i visites culturals, tot ja està força programat. Quan tornem m'espera un mes de setembre intensiu de cursos i sortides a escalar, ja arribarà!


De pas també adjuntaré un vídeo (si puc!) d'unes noies que són unes artistasses: Las migas. I una bona mostra ahir al vespre al "garitu" de la festa Major de Cardedeu. Què bones, quina veu, quina passió, increible! Bé, ara per ara, TANCAT PER VACANCES, i ens veiem a partir del 25 altre cop.

Bones escalades i bon estiu!


1 comentari:

JxdArt ha dit...

Hola! com estas Guapa? quines ganes tinc de que tornis de vacances!!! per podernos veure!:P Ets la millor veina que puc tenir :) no se que faria sense vosaltres!!!! Tinc moltes ganes de sentir com us han anat les vacances!!! MIL PETONS!!
Per cert! La postal m'ha encantat!!! MOLTES GRACIES!!!