diumenge, 13 de juliol del 2008

ST LLorenç de Montgai-Transsegre i via Garrets-Eusebi

Aquest cap de setmana hem anat cap a la Noguera. La idea era escalar el dissabte a la Paret de la Formiguera -via Martinetti- i el diumenge a Vilanova de Meià -acabar la Camel, per favor!!!-. La qüestió és que els plans no han anat com esperàvem , però total ha estat molt bé.

Dissabte feia un dia variable i per no arriscar-nos vam escalar a Camarassa, al costat del riu (sector Marcando estilo), que per cert, han equipat un munt de bones vies. La pena és que després de pluges, el peu de via és una bassa enorme...

A la tarda veiem la Transsegre, que és divertidíssima... Vam haver de rescatar una colla que estava a punt de la hipotermia, o del coma etílic, perquè anaven... A mesura que la barca s'apropava, venia un tuf d'alcohol, duien unes tajes, que qualsevol arriba a Balaguer...
els rescatats
A la nit tirem cap a Vilanova, amb la idea de a l'endemà fer la via Camel. Però al matí, encara a les 1o estava ennuvolat i decidim tornar i de camí, veure com evoluciona la meteo.

la roca del Arcs invisible darrera la boira

Sortint d'Artesa, pinta bò cap a St LLorenç i ens decidim per anar-hi. La tarda anterior tenien tallada la carretera amb el tema de la Transegre i per això ens vam quedar a Camarassa.
Indaguem el peu de via de la Formiguera, i deduim l'inici de la via Martinetti.
Collons! Pica una mica, no Sergi? Sí, però ja se sap com graduaven a l'època... Vinga, continuem...
Joder! Si deia quatre llargs, i em sembla que no ens hem saltat cap reunió... Bé, haurem fet alguna altra via...
Resulta que la via que hem fet és la Garrets-Eusebi, que és paral·lela a la Martinetti. I també està molt bé! Però un xic més de grau.
http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=209

I ben contents cap a casa!!