dimecres, 13 de gener del 2010

Propòsit 2010: entrenament al roco

Bufffffff...
Ja se sap, si es vol millorar la tècnica, la força, la resistència i sobretot la motivació... O entrenes setmanalment o els resultats són una mica escassos. I que jo digui i em convençi d'això, ja és molt.


Rebo un mail inesperat d'en Marc que hi ha places lliures per l'entrenament en rocòdrom del Club Excursionista de Palautordera m'hi fa repensar en la idea d'apuntar-m'hi i plantar cara aquest nou any que comença.

L'entrenament consta de 12 sessions un cop a la setmana de durada d'una hora i mitja. Al principi es fa una avaluació inicial de velocitat, equilibri, flexions, abdominals en suspensió, fons de trípecs, dominades i salt. En principi aquests resultats s'han de comparar amb els resultats al finalitzar l'entrenament i hi ha d'haver una millora en tots els aspectes, ni que sigui una mica.

També es fa un recull dels objectius que vols assolir (o nivell de dificultat en roca o en condicions físiques...) i altres objectius més secundaris o la disponibilitat per entrenar i els mitjans que tens per aconseguir-ho. És important tenir clar aquests aspectes doncs per assolir determinades expectatives convé preguntar-se què vols millorar o aconseguir.

L'entrenament el porta a terme un tècnic dels Guies del Camp Base, l'Aitor, que és un crack.

Som 7 persones (3 noies i 4 nois) i espero que poguem assolir els nostres objectius.

En la mesura del possible aniré apuntant de forma periòdica els exercicis de les sessions (metodologia, duració, objectius...) per anar fent un recull i que pugui ser d'utilitat a la resta de gent.

Avui ha estat el primer dia i hem fet els exericicis d'avaluació inicial. I estic una mica xooooofff ;P

A tibar-li!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"mens sana in corpore sano"
Montse, fot-li canya a aquest pla d'entrenament de tan bona pinta. Amb constància i anant pas a pas assoliràs amb escreix els objectius establerts, segur!!!
Una abraçada i fins ben aviat.

joanSerra

Montse ha dit...

Gràcies pels ànims Joan!! tot i que després d'un dia feixuc i intens de feina fa una mica de mandra, després de fer la classe sempre estàs més desconectat i més serè que abans de començar.
Ja us anirè informant! Fins aviat!

JAUME ORS ha dit...

... ostia Montse ... potser si haguesin places encare potser m´apuntaría !!!! Digam o si no ... jà pasaràs el programa per apliar-ho dons també he començat l´any amb motivació !!!!