diumenge, 8 d’abril del 2012

És part de la vida però...

La vida ens fa entrega de moltes alegries i emocions, experiències fantàstiques del costat d'aquells que estimem i ens ofereix el plaer de gaudir-la plenament, amb companys i companyes que ens acompanyen en aquest trajecte, que és un camí que anem enllaçant, donant forma i omplint de vivències i moments carregats de màgia...

La vida, però, també ens pren persones que es creuen en aquest camí, que per poc que compartim unes passes o molts quilòmetres ens deixen empremta, marquen petjada. 

Aquest cop hem de tornar a mirar enrere per recordar el passat i pensar que mai més tornarem a creuar-nos amb algunes persones que ens han deixat. 

Aquest fet és part de la vida i sabem que és així, però no per això és més fàcil acceptar una pèrdua d'un ésser que hem conegut i que s'ha fet estimar. 






Aquest vídeos d'en Jaume (ujamaors.blogspot.com) em fan recordar aquesta persona, en Josep Morera, que per poques passes que vam compartir en aquest camí, m'ha deixat una bona empremta i un record dolç i bonic. 

Mai oblidarem aquell fantàstic cap d'any del 2010, en el teu garatge de Mataró, que amb molta alegria i ànims vam preparar per passar-ho d'allò més bé. 

T'endus l'escalfor i l'estimació de tots nosaltres, ens vas donar moltíssim, amb el poc temps que t'hem conegut. 

Josep, no deixaràs mai de recórrer muntanyes, barrancs, escalades i camins perquè sempre més seràs en el record de tots nosaltres i ens acompanyaràs allà on siguem. 

Fins sempre amic!


I Namasté ;)

1 comentari:

JAUME ORS ha dit...

uf !!! que macos i més macos tornar-los a veure ... tindra records vol dir que hem viscut moltíssim. Un megapetó Marimontse.