dijous, 30 de setembre del 2010

Arbolí + Sta. Tecla

Aquest cap de setmana hem aprofitat per fer una visita a terres tarragonines, on viu i treballa la meva estimable antiga companya d'universitat, la Carolina.
El dissabte fem una escapada matinal a Arbolí, sector que en anteriors ocasions sen's havia resistit pel vent que acostuma a voltar aquelles regions. Fem unes tibadetes que en poques vies esgoten la nostra energia i bloquegen els nostres dèbils i fràgils músculs. Estem en baixa forma, s'ha de reconèixer. Quan recollim, ens fa mal tot: que si els trapezis, que les caderes... O tenim molt poques ganes o tot són excuses.

Gràcies que la natura ens ofereix sempre els seus detalls que fan de la jornada un dia més amable.

Aquesta és la panoràmica del poble des de l'ermita de St. Pau, petita i bufona.
I sembla que s'ha aturat el temps i només sentim la remor de les branques que ballen seguint el ritme del vent que les acaricia amb suavitat... I el miol d'un gat, i l'escalfor del sol... Quina pau a l'ermita de St. Pau!


Això sí, a Tarragona està començant una grossa!!!
Santa Tecla: Festa Patrimonial d'Interès Nacional.
A la vesprada comença la 28a MOstra de Folklore viu, amb passejada per la rambla i encesa conjunta a la plaça de les Cols.





Hi havia força grups participants, entre municipis d'arreu de Catalunya. La particularitat és que totes el bestiari festiu són dracs en versió infantil per iniciar a la canalla.
La nit s'allarga amb concerts per les places, rumba, reggae, etc.
A l'endemà passem el dia a Torredembarra, actualitzant amb la Carolina les nostres vides i els nostres petits projectes de futur més immediat.
Un petonàs Carolina, m'encanta retrobar-te i gaudir de la teva companyia!

1 comentari:

JAUME ORS ha dit...

quin gatet més maco !!!! Blanc jo sempre he volgut tenir un com aquest !!! Bé ... anims i a tibar i a posar-se les piles !!!! Una abraçadeta.