dimarts, 17 de març del 2009

Sedeg a Vilanova de Prades

Una bona colla del Sedeg -17 persones: Laura, Salva, Albert G., Rafa, Raquel, Albert N., Marta, Dani, Fran, Rosa, Montse, Sergi, Eduard, Andreu, Irina, Anna G. i Xavi- i en Salva i la Laura del CEP, hem passat un fabulòs i esplèndid cap de setmana d'escalada a Vilanova de Prades.
Aquest petit poble de la Conca de Barberà és un espai especialment atractiu i acollidor pels escaladors i les escaladores, amb unes franges de roca conglomerada de molt bona qualitat per poder practicar la nostra afició preferida. El pic de Curull (1.023 m.) és el punt més alt de la serra de la Llena. L'escola de Vilanova de Prades compta amb unes 400 vies de entre tots els graus i, tot i que es caracteritza per la seva dificultat, és una de les escoles amb major nombre de vies de 4 i 5è grau de les Serres de Prades. La seva multitud de forats fa difícil l'escalada a vista, però queda del tot compensada amb la majestuositat dels seus moviments, tècnics de peus i força dinàmics.
Nosaltres vam estar el dissabte al sector de Penya Alta, i hem de dir que vam esgotar totes les vies. Entre la colla que èrem i les ganes de tocar roca calenta que hi havia, encara era fosc que provàvem els últims passos.
A l'endemà, vàrem estar al Barranc de Viern. El sector és duret però és un espai molt maco, més proper a la carretera però tot i això força tranquil.
En tot el cap de setmana, cap altre cordada. M'equivoco! Només un parell de nois, el dissabte. Increïble, no creieu?
Val a dir que el dissabte a la nit vam passar una vetllada molt riallera i divertida -oi Rosa?-, amb la fresca de la nit i la companyia d'unes cervessetes i uns vinets gràcies a l'hospitalitat dels més comodons que van dormir als "bungalous"... Jejejjejje ;P
Gràcies per un cap de setmana genial!! Sobretot pel coordinador de la sortida: l'Ardillu!!!!!

Segueixo el joc que ha plantejat en Dani... Endevineu de qui és aquest braç??

1 comentari:

Unknown ha dit...

Enhorabona!! per la sortida. Quina bona colla!! Vilanova de Prades?? No hi he estat mai, s'hi haurà d'anar !!
El braç...mmm... d'en Sergi ? ( és l'únic que conec.. i segur que és d'un noi )
Petons.