dimarts, 2 de desembre del 2008

XIV Curs d'Iniciació a l'escalada de Granollers


Al llarg del mes de Novembre la secció d'escalada SEDEG de l'Agrupació Excursionista de Granollers ha portat a terme el XIVè curs d'Iniciació a l'Escalada en roca. El curs ha contat amb la participació de dotze alumnes amb el fet especial i extraordinari de tenir 9 noies i 3 nois.




























Les sortides programades han estat a Solius, Sot del Bac, Vilanova de Meià i Montserrat. Tal i com estava previst en les sessions teòriques s'han impartit coneixements de vies equipades d'un llarg -esportiva- i de més d'un llarg -clàssica-.











Els participants a més a més d'aprendre les tècniques i maniobres necessàries per escalar vies d'escalada en roca amb seguretat, han pogut gaudir d'unes sortides molt aprofitoses i exigents en qüestions tècniques i físiques.

Pel que fa a la metereologia, val a dir que malgrat portar-se a terme en el mes de Novembre -mes fred i amb dies curts de sol- la majoria de sortides pràctiques s'ha pogut gaudir del sol i d'una temperatura amable, excepte el darrer dia a Montserrat, donat les nevades i el refredament generalitzat de la temperatura a tot Catalunya.

La veritat és molt agraït veure com membres de la secció del SEDEG i altres entitats (AGRUPE Mataró-Pere T. i Anna X.) estem posant de la nostra part per tirar endavant el curs, amb il·lusió, empenta i energia. A més a més, els ànims, l'interés i la curiositat dels participants del curs fa que ens agafem amb més entusiasme aquest esdeveniment.








La seva incorporació a la secció és i serà una alenada d'aire fresc i renovat, amb reptes que proposar, aventures que programar i sortides a la muntanya que de ben segur seran una nova etapa per a tots nosaltres.
A tots ells/ES, monitors/col·laboradors i alumnes...



GRÀCIES i BONES ESCALADES!













UN PETONET A TOTHOM!!!

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Molt bé, Montse sou uns veritables organitzadors. Veig que heu repetit l'èxit dels d'aquí Mataró. Ens veiem, una abraçada
Sergi

rafa ha dit...

Això es lo teu, has fet una gran feina amb la divulgació del curs a través del teu blog, felicitats, companya