dimarts, 20 de gener del 2009

Més escalades

Rosa, Sergi, Xavi, Anna, Carla ( del GEAMM) i Montse.
-Sí, avui ens acompanya la Carla i tenim l'honor de que ens expliqui les seves recents aventures per Perles. Està feta una màquina!!!-
8:00 matí a Granollers. Destinació: Moja, l'estimada i odiada font de l'Ametlló.

Una servidora i la Rosa amb la intenció de provar les vies i veure com ens va el tema de l'entrenament. Aix... Em sembla que hem de baixar les expectatives... Tenim panallons als dits i jo el canell amb pupa d'un pinyo amb bici del dia anterior. Hauríem d'anar a jugar a cartes, no a escalar... Però el fanatisme és el fanatisme.


Vies del dia que fem entre tots:
Distribucions gasianes V
Bavaresa V+
Crisis V+ (***)
¡? Sense nom 6a
Polvo ancestral 6a (la meva preferida***)

Sempre dic que si faig algun dia aquesta via de primera, llavors ja puc comptar que tinc el 6a, però com que encara no l'he fet, no ho dic :(

Carla escalfant motors

Les mans, els dits, els peus, la pell, el coco... Desitjant de tocar la roca i escalar. De superar-nos, de treballar i fer força, de palpar les presses, de sentir satisfacció i plaer per l'escalada. M'agrada sentir com escalo i el vent suaument recorre la pell, els cabells i jo tranquil·lament em relaxo i només escalo. Però la concorreguda Font de l'Ametlló aquest dia està més a petar que mai.
Què més voldria escalar en una paret perduda i solitària d'un país exòtic!!!
Tot arribarà...

2 comentaris:

JAUME ORS ha dit...

Sí, si, bon fitxatge la de la "Carla". Per cert, tinc bon records d´aquest sector, i precisament la via "pols encestral" (la foto la té clavada igual la Merijou)

Unknown ha dit...

Aquest polvo ancestral queda molt pendent, però el farem! Un Diumenge d'escalada molt bo; bones escalades, bona roca i bona companyia. On s'ha d'anar aquest? jejeje.