dimecres, 7 de gener del 2009

Sunny in Torrelletes

Hem tornat amb més força i motivació que mai, així que el dilluns dia 5 anem a Torrelletes -Penedès- a cremar les calories i a matxacar "literalment" la pell de les puntes dels dits. És un sector petitet però fantàstic per l'hivern. Es tracta d'un calcari rugós i amb moltíssimes formacions en forma de gotes d'aigua, de variat tamany, fet que provoca que hi hagi presses en forma de forats, regletes, pinces... Però sobretot presses doloroses d'agafar per la pell estovada i tendre de l'hivern.

Quedem amb la Rosa i en Francesc, l'una del SEDEG -i habitualment fotografia en d'aquest bloc, jejejje :P-, i l'altre de Palautordera, però coneguts entre ells a través de sortides populars i diverses del SEDEG.

Tenim poques hores: cavalgada de Reis a la tarda, compres d'última hora, tortells de Reis van i venen... Així que després d'esmorzar a l'Arboç, anem cap a sector amb el solet assegurat per l'esquena. Allà la Rosa es troba a un company del curs de monitors, l'Òskar o Passarell, que també gaudeix de les vies "punxegudes" amb la seva companya, la Núria.

Cadascun fa unes tres vies, el cel s'enteranyina -m'agrada aquesta paraula però no la sensació que comporta- així que tornem cap a casa satisfets i contents de la nostra escapadeta d'última hora.
Les vies que fem són:
Pica'm l'ullet V

Diedre de la Figuera V+
Rucasana V+
Sense nom (entre les anteriors i amb químics) V+/6a
El foradet 6a+ (de segones, merci K.)

Tela marinera 6a
JA estan aquí les fotos!!!!
Merci Passarell per les teves fantàstiques instantànees!!

3 comentaris:

K. ha dit...

Ey, vull veure aquestes fotos que vam fer.

:)

Namasté

Anònim ha dit...

Bones!!! Sóc la Núria :)

Que tal?

I tant doloreses eh les presses, vaig acabar sense pell als dits... una cosa per l'altra perquè l'adherencia era bona eh ;)

Vam tenir sort amb el dia, ni fred ni calor :)

Ah! i felicitats a les dues noies! quina valentia! a veure si jo retrobo la meva :)

Salut i molta muntanya!

K. ha dit...

Ep! ¿I les fotos?

Sí, soc un pessat, ho sé :)