divendres, 29 de gener del 2010

simon + aros + cinta equilibris

Dimecres, 27 de Gener... Més entrenament!
Després de suspendre la sortida de diumenge a escalar, hi ha molta motivació i ganes de tibar força, així és que començo la sessió amb ganes a tope!
En primer lloc: ESCALFAMENT. Estiraments, córrer una mica, començar a tocar les preses... Super IMPORTANT! Després:
3 activitats per 3 grups. Anirem rotant fins completar-les totes:
  • Simón: consisteix a fer tres moviments i el company tres més, l'altre tres i així successivament. Per força s'ha de fer en el sector del rocòdrom de semidesplom. En total amb el meu company fem 26 moviments però és clar, que repetim 13 vegades un i 14 l'altre, i que mica en mica es van acumulant en els nostres avantbraços.
  • Desplaçaments laterals i verticals: es col·loquen uns aros a l'alçada de 1'5 metres amb una separació entre ells d'un metre. Es comença per una banda, per exemple la dreta i s'han de resseguir per fora sense agafar les preses que hi ha a l'interior de la circumferència. Després baixar per entre els dos aros i rodejar per sota, després per dalt i tornar a passar per entremig fins a l'inici. Resumint que es fa com un 8 però de costat, que seria com el símbol de l'infinit.
  • Equilibris: tornem a tenir la cinta plana ben tensa i aquest cop sense sabates -molt millor- anar endavant amb la tècnica explicada l'últim dia, fer mitja volta, anar endarrera... Aquest cop se'ns dona molt millor!!!

I finalment, ESTIRAMENTS i recollida de material.

La setmana vinent més!