dimarts, 16 de juny del 2009

Navegada en veler... ehem , ehem...

Bé, aquest fet demostra que som uns apassionats de la muntanya però que també ho som del mar. I especialment de la navegació pel mar... La navegació a vela. Uffffs! mira que ens agraden coses...
Contant que el dia 15 de Juny va ser l'aniversari d'en Sergi (uaaaaauuuu 32 tacos!!), doncs fem una passejada en veler de regata amb el Club de Vela del Port de Mataró, que organitzen sortides de 3 hores, en torn de matí i de tarda.
Aquest és el "decisión 7.5". Sí, sí, 7.5 metres d'eslora i mireu si hem apres coses: és un veler de regata, no de creuer. Aquests últims serien els que duen camarot a dintre.


En Sergi, en la foto següent, desplega les veles del vaixell, la davantera és diu Gènova i la posterior, la Major. Amb les cordes resulta que sí que tenim una mica de traça... Ah! i amb els nusos... Si és que el món de la muntanya i el mar són molt semblants...
També vam apendre a portar el timó, cosa que a mi personalment se'm va donar fatal... I que el mapa al mar es diu carta marítima, la brúixola és el compàs... El pal que la vela Major és la botavara... En fi, mooooltes coses... Gràcies al nostre patró, a l'Esteve.


Aquí es pot veure, anàvem ben tombats!!! Fins i tot aquesta maniobra amb les veles té un nom que ara no recordo... Quina passada! és un moment realment emocionant!!
Altres velers de navegació pels voltants... Va fer un dia esplèndid i una temperatura ideal... Fins i tot ens vam fer una capbussada a alta mar!
Aquest és un regalet per en Sergi que és un grumet en potència: la melena a l'aire, la mirada perduda a l'horitzó, el timó a la mà... Mireu quina planta!!


Felicitats i per molts anys més!!!


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Si que us ho monteu bé nois !!!

Per molts anys Sergi !! Felicitats !.

Us vem trobar a faltar en el sopar del GEAMM.

Espero fins aviat guapos.

:-)

Unknown ha dit...

Això quan ha sigut?? no recordo haver-ho parlat... ja m'ho explicaras vitxarrin!!
MUAKIS!