dilluns, 13 d’abril del 2009

Monogràfic de grans verticals: part II

28 i 29 de Març
Segon cap de setmana amb el monogràfic de grans verticals...

Canviem les destinacions: es substitueix el dissabte el Sallent per la cascada de Cantonigròs (Osona) i el diumenge el barranc d'en Boter (Roca Regina) pel Sallent i el Cavorques (Sant Privat d'en Bas).
La cascada de Cantonigrós estava espectacular, una gran quantitat d'aigua cau uns 20-25 metres i al seu costat, la roca foradada que la mira expectant.
Ohh.. sorpresa! quanta aigua...

Es van fer diversos grups i vam fer dues vies de baixada, banda dreta i banda esquerra. Totes necessitaven passamans recuperables i petits ràpels per accedir a les capçaleres.
pèndul a l'esquerra, què divertit és patinar...








A l'endemà cap a Rupit, més espantats deguts a les alçades. Aquí vam repartir-nos entre el barranc de Sallent i el de Cavorques. El Sallent és un salt d'aigua que s'estimba uns 80 metres avall, on l'aigua perd el contacte amb la roca i es fa microgotes semblant a una pluja fina. El Cavorques està situat a l'esquerra mirant de front, i més amagat de la vall. Per fer-lo vam utilitzar dos cordes de 55 metres. Tota la part vertical la vaig fer amb molt poc estil, de genolls i no és que fes penitència per la proximitat de la setmana santa, sino perquè la paret estaba molt relliscosa. Per la resta, barranc molt maco i recomanable sobretot ara que hi ha molta aigua. Si no es vol fer el barranc, hi ha una caminada circular molt maca.

vista general dels dos barrancs

Cavorques


Sallent
I ens queda pendent... el Boter!!!!
By Montse i Sergi.

5 comentaris:

JAUME ORS ha dit...

Hey ... espectaculars les fotos ... i l´activitat !!! Una abraçada als dos !!!

Ther ha dit...

Ostres nois quins barrancs!!!
això si es espectacularitat!!!
enhorabona

Anònim ha dit...

uuuufff no sabia que tmb feies barrancs! i quins barrancs, a mi me'l van proposar (el Sallent) però vaig dir que jo xD massa alçada per mi :P

Felicitats per l'activitat!!!

Unknown ha dit...

Anims que de ven segur que podras fer-ho!!!!!! Un cop estas pengat en plan "xoriço" i amb un munt de metres per sota teu tot es tant petit que per uns instants ets creus que ets el "tot poderós"....
Records
Per cert, les fotos màgiques, m'han agradat molt!!

Yolanda

Unknown ha dit...

Increible increible!! I quin respecte ! res a veure amb els rapelets de reunió a reunió de 30m... 80m de caiguda i a més a més amb aigua !! que xulo !!

Enhorabona Sergi !! Espero que aviat ens ho expliquis en persona !!

Un petonas als dos !