dimecres, 25 de juliol del 2012

Savassona

Aquí estem, a Savassona!

Aquesta zona és un conjunt de blocs dispersos als peus de l'ermita de Sant Feliuet on podem gaudir d'un espai natural acompanyats de l'ombra de bones alzines sureres i de la majestuositat dels seus companys de roca. 
Aquest dia ens reunim colla del Maresme i del Vallès, entre mataronins/es i cardedeuencs/es. Una colleta de xics i grans vam aprofitar un dia de pícnic genial a més de quatre tibades i gronxades amb l'ajuda d'uns papes que ja tenen experiència en aquest terreny, en Xavi i l'Eli. 





Només arribar ens trobem amb un dau gegant de roca que dona la benvinguda!



I d'altres de més petits com aquest que ens fa tibar de valent!




Tiba Sergi L!


Quina desplegada de nens/es!
També de pas, les dones compartim aquesta saviesa que aporta la maternitat... 
Quines experiències!




Finalment marxem a casa amb els músculs ben cruixits i ens esperem tres dies de tiretes sense compassió... 
El bloc és molt dur...

Sort que ara m'esperen uns dies a Eivissa i Formentera per relaxar-me...


Aquí la piada del meu amic Jaume:



SITUACCIÓ: Tavernoles (Ossona)
ACCES: Agafem la C-17 direcció Ripoll i passat Vic agafem l´eix transerval direcció Girona per tot seguit sortir direcció Roda de Ter. Avans d´arrivar direcció Tavernoles. Passem la població  trobarem una explanada al costat esquerra de la carretera on podem deixar el cotxe i desde aqui podem veure adalt la esglesia de Sant Feliuet. Agafem el corriols que ens durà en uns 5 minuts fins els blocs.



Namaste amics/es...

1 comentari:

JAUME ORS ha dit...

Hola guapíssima !!! Bé, va ser un día genial amb gent molt maca, vaja, que també hi ha gent maca per arreu, no només el GEAMM !!! Esperò que hagi anat molt bé per ses illes i ens viem aquest diumenge ???