dimecres, 13 de juliol de 2011

Via Itzi, les Agudes

Diumenge, 3 de Juliol.
Alguns col·legues del GEAMM volen fer un tomb per les Agudes.
Ei, alarmes que sonen al nostre cervell! Aprofitem i fem una matinal amb ells i llavors obrim les portes de casa i preparem un berenar... Amb pastissets i tot cassolans!
Les 7.30, hospital de Sant Celoni.
Quedem massa d'hora, els restaurants i bars de Sta Fe encara estan tancats. Ens apropem a ST Marçal, massa car. Total, acabem esperant que siguin les 9 i entrem a l'hotel de Sta Fe.
Lliguem bé les cordades:
Jaume-Eva (via Itzi)
Montse -Sergi (via Itzi)
Esther-jOrdi N (Terra Incógnita)
Ramon-Alfredo (el Vol de l'Home Ocell)

Ja som a dalt, casi a peu de via! Estic en baixa forma, em pesa tot...

En Sergi al primer llarg. És una via discontínua, amb trams herbosos i roca poc compacte. Però per nosaltres qualsevol ascensió no és poca cosa! Això sí, he de dir, que en Sergi ens vacil·la i la fa tota en bambes... És un màquina i ni s'ho creu!
En Jaume ens trepitja els tal·lons però encantats, així els fem fotos...


Aquest tercer tram es maco i es creua amb la via que van obrir en Fran i l'Albert, amb l'ajuda d'alguns del Sedeg, de GRanollers. Reconenc els long life que vam col·locar. La via es diu Navegant i Cagamandúrries.


Aquí ja tenim les ampolles buides i s'inicia la deshidratació. A les Agudes o hem passat molt fred o molta calor.Ah! He de dir que en Josep i la Laura també són per les Agudes, s'han proposat fer 4 vies: Terra Incógnita, el vol de l'Home Ocell, Itzi i Mar d'estels, la reequipada per en Sergi i en Pere T.Les dues cordades de la Itzi, assedegats i acalorats, al cim de les Agudes.


Bé, cal dir que serà la última vegada que fem el retorn per Castellets, cap cotxe ens va agafar de baixada, rancis!! No costa res, 4 escaladors suats, mors de sed, cansats i carregats de ferralla, home, desconsiderats! Em sembla que per la propera, ja haurem après el camí de retorn al pàrquing del km 23 aprox.Aquí podeu trobar informació de la via.

Namasté ;)

2 comentaris:

Alfredo ha dit...

El dia se alargoooooo!!
la gente del Montseny no madruga, para encontrar un bareto abierto, a las 9.00,
Eysss eso si, otro dia no te haremos un feo y iremos a berena..sea la hora que sea.
La bajada fue mejor la nuestra jejeje.

cuidate

JAUME ORS ha dit...

gràcies per aquesta magnifica piada !!! Una jornada com sempre per no oblidar, per les anecdotes, per la via, pels companys i per tot !!! Petonets a tots !!!