dimecres, 6 de juliol de 2011

Gorges de Gouleyrous a Tautavel

El Sedeg arriba el 2 de Juliol amb tota la tropa i descarrega a les Gorges de Gouleyrous, a Tautavel!!!Està prevista una sortida post-curset i... Felicitats Pere! Has proposat trepitjar altres terres no catalanes i animar la gent a visitar aquest raconet de França... Gràcies!Anys enrera havíem escalat en aquest lloc amb el nostre amic Ros, que si ens llegeix, esperem que deixi comentari, pàjaru! Recordes que ens vam banyar de nit? aiiii.... Si tornessis a venir a grimpar amb nosaltres.... Et trobem a faltar, a veure si t'animes!
Tautavel és un indret molt maco, càlid i amb molts camps de vinya, que decoren el paisatge i el fan més plaent. De Vingrau a Tautavel, trobem aquestes gorges...


I les seves aigues turqueses que recorden a la tant apreciada costa blava dels francessos...

La nit de divendres nosaltres ja hem dormit al pàrquing i hem descansat de conya, amb un cel ben ple d'estrelles...

La colla però, arriba aviat i molt animada, es posen els arnesos i amunt!Entre via i via, com que també ens agafa l'hora del migdia que hi toca força el sol, doncs ens tirem de cap a l'aigua i amb el banyador moll, continuem escalant...
Anna, ets una crack! Bé, haig de dir que tots esteu molt forts i espavilats... Visca el sedeg!

Tots plegats dormen molt a prop de Tautavel, al mas de l'Alzine, un lloc ben curiós però on tots vam poder fer-nos una dutxeta i un sopar col·lectiu de PM! Els furgoneteros vàrem aprofitar un revolt d'una pista, on vam dormir de conya, també.A l'endemà, un cop esmorzats, de nou a les gorges. I això és el que veiem... Una parella que s'assegura de banda a banda del riu... Pero estamos locos o qué? Per fotre un saque, saps? Això sí, no s'els van mullar ni una mica les cordes...En Sergi i jo havíem parlat de fer el Petit Dru, a Vingrau, però la veritat després d'un sopar amb menjar i beure en abundància com el de la nit anterior, no em sento gaire fresca per fer la via.
I això és tot, un cap de setmana diferent, molt ben acompanyats i satisfets de la breu escapada.Val a dir que als voltants hi ha força sectors que també són molt guapos com Opoul. Podeu consultar-los aquí: Route de la Grimpe.A reveure!I namasté ;)

2 comentaris:

Alfredo ha dit...

El sitio se ve guapisimo,es un sitio para ir con la family.
Lo que no se, si escalasteis o hicisteis una salida gastronomica??

cuidaros

JAUME ORS ha dit...

Increible !!! ... quan anem amb els de mataró ????