diumenge, 6 de març del 2011

3 vietes i una barbacoa ;)

Trucada ràpida d'en Francesc divendres al vespre:

-Hola Montse, que ets embla si demà anem a escalar... Havia quedat per fer una ferrada amb en F. però ha canviat de plans i m'he quedat penjat...

-Ahhhh... Doncs vinga!

I així tal i com arribo a casa, endreço el material d'esquiar -ha estat un dia fantàstic amb els nebots que per ser debutants ho han fet genial ;) - i preparo els bàrtols per anar demà a escalar... Bufff, si em fan mal les cuixes, els bessons, l'esquena, he dormit poc... Però què collons! Demà a escalar!!

En Sergi no ho deixa perdre, i com sempre ens deixa ben esparverats! Més sobrat que mai...

Anem a els Graus, ràpida aproximació, hem de ser a dinar a casa. Comencem per la roca del Sioux i aquí ens quedem, no hi ha temps per més. La Laia i en Richard ens preparen una barbacoa a casa seva, a Campins... Ueeeeeueeeee!!!


Fa un solet que ens deixa un pèl acalorats, treiem les mànigues curtes i entre descanset i descanset, a prendre el solet!



via Poma, Poma 6a+ (segur???)

I apurant el temps, en Francesc, valent com és, prova una via més cap a l'esquerra i cap a casa ben content! No sabem el seu nom però volta el V+/6a.
Vies fetes:
Maleïda al·lèrgia V+
Rhinoceroscript V+
Poma, poma 6a+
Corre, corre, que fem tard a la barbacoa!
MMMMmmmm... Ja sentim la oloreta!

3 comentaris:

JAUME ORS ha dit...

.... de fet la escalada és compatible amb tot i com no ... amb una barbacoa !!! A disfrutar de la vida que son quatre dies !!!

Alfredo ha dit...

Biennnn biennnn!!
Tocando pared, que esta fria fria..suerte a la barbacoa jejeje

cuidaros

Montse ha dit...

jejeje...
Gràcies macos ;)
La propera... Una calçotada, oi??