dimecres, 11 d’agost del 2010

San Carlos: rio San Juan, el Castillo y reserva Indio Maiz



Hola de nou!
Buah, han passat dos dies i moltes coses :)
Hem travessat el llac de Nicaragua (Cocibolca) en ferry i vam matinar a San Carlos el dimarts.
Aquí parteix el rio San Juan que desemboca a la costa del carib. Hi ha dos reserves naturals importants: els Guatuzos (400km2) i la Indio Maiz (43.000 km2) bestial!!! Pumes, micos, lloros, tucans, granotes, aus, tortugues, caimans...
A mig camí hi ha la petita població de el Castillo, que té una fortificació que van fer els espanyols durant la colonització per combatre pirates que entraven pel mar carib. Durant molts anys, aquest riu ha estat ruta de tránsit entre l'oceà Atlàntic i Pacífic i per tant, molt reclamada i lluitada per la resta de païssos, en especial EEUU.


Estem dormint a la població de San Carlos. Avui hem passejat per la selva tropical de Indio Maiz, una part en bot i l'altre a peu. Sort que ens han llogat unes botes, hi havia fang fins els genolls! Llavors ens hem banyat en el rio Bartola, molt maco també.
Demà potser anem a los Guatuzos, més petita però amb molts ecosistemes a la mateixa reserva, com el bosc tropical humit. Hi ha tortugues, orquídees, infinitat de plantes... Està situat al sud del llac Nicaragua.
I divendres... avioneta cap a Managua!
Snif! Snif! ja queda poc per tornar...

1 comentari:

Anònim ha dit...

ninus!!!! aqui estem desitjan sentir-vos i veure les fotos!!! jo aquesta setmana m'ha toca't fer de cangur de la iaia!!!! un estiu genial!!!ja,ja,ja
la iaia està xoxi, pero amb 80 anys ...és el que hi ha!!!
1petonet enorme.......
la Joël.le i en Xaloc