dimecres, 28 de juliol del 2010

Nicaragua, Nicaraguita...


La flor más linda de mi querer...
Les noies del grup ja han marxat cap a casa, segur que ara encara hi són a l'avió... Us enyoraré molt guapes, tot són records dels dies passts i sé que quan torni, estaré desitjant de compartir tot això amb vosaltres...
Ara estem a León, principal focus monumental de Nicaragua. Va ser la capital del país durant més de 300 anys i sens dubte, un punt neuràlgic en la revolució del FSLN.
Val la pena passejar contemplant les cases colonials i les numeroses esglèsies que guarneixen els carrers amb tocs reminiscents de ciutat espanyola de província... Plaça central, catedral, esglèsies...

Així hem arribat al museu de la revolució del FSLN i per 10 córdobes, hem posat al dia part de la història més eufòrica i entusiasmant de Nicaragua i de l'aixecament popular contra la dictadura de Somoza. Pell de gallina!!!!

Una dada curiosa, vermell i negre, colors del frente simbolitza: vermell, la llibertat, la pàtria, negre, la mort. Dos úniques opcions davant la dictadura militar.
Estem albergats a: www.sonati.org i demà farem dos dies per veure alguns dels volcans que formen part de la coordillera de los Maribios, el Pilas i el Hoyo.
La travessa dura dos dies i dormirem en tendes... Ja estem preparats per més aventura!
Un petò fort a tots/es!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia guapa!!!

quines fotos més boniques... i quins volcans! per un moment m'has fet pensar en lanzarote (ja ser que no deu tenir res a veure, però els volcans em porten bons pensaments i tranquilitat al cap i mi fan pensar)
Que bonic tot el que esteu visquen i veient!

jo també ja estic apunt per començar les vacancetes!!!!!

molts petons i abraçades!!!!
marta p.i. o lo que viene a ser mari fe pa las amigas!!!
love u

JAUME ORS ha dit...

... ei a disfrutar a tope dels paisatge i de la gent i de la experiencia que segur que és única !!! Petonets i que et trobem a faltar per aquestes terres d´aqui (que també son molt maques).
Fins molt aviat.