dimarts, 14 de juliol del 2009

Sortirem a la Vallés Oriental TV!!

La Televisió Vallés Oriental (VOTV) -que sortirà properament per TDT- està preparant uns programes sobre espais naturals de la nostra comarca amb encant especial. Aquest cop el racó escollit ha estat el Sot del Bac, a Figaró-Montmany. La cita estava prèviament preparada per el nostre veterà escalador del SEDEG, en Tomàs Segarra. Després de diversos canvis de dates i anul·lacions degut al mal temps, avui ha estat el dia.
La idea era fer una emissió al voltant de la passejada que es pot fer fins a la cascada final per aquest feréstec entorn i a més algunes escenes d'escalada, doncs aquest espai és emblemàtic en aquest aspecte.

S'han pres algunes tomes d'escalada a la germana petita, on els protagonistes han estat l'Anna i l'Eduard. Seguidament des de dalt de la cinglera ens han fet una entrevista a en Tomàs, escalador experimentat, i a mi, escaladora més jove (jejejejjejejjeje)

També ens hi ha acompanyat la Sílvia que s'ha estrenat amb un parell de ràpels i ha fet la seva primera agulla. Sí senyora!!! Ets una campiona!!! Felicitats!!

1 comentari:

JAUME ORS ha dit...

... caray últimament només fem que surtir per la radio i la televisió !!!

Felicitats !!!